STRANGE PROBELM WITH PIDGIN IN MY CENOTS-4.4 BOX

Lee Roach phroggster at gmail.com
Sun Aug 17 03:45:16 EDT 2008


2008/8/17 Bertrand P. S. Russell <betrussell23 at gmail.com>

> Hi pidgin users,
>
> I am running CentOS-4.4(base) in my IBM ThinkPad. I installed pidgin, and I
> could able to type message on my chat window. The problem is I am not
> receiving anything from my friends. I could see the prompt that, "<someone>
> typing", but not his message afterwards. This is really making me mad.
>
> But, with gaim, everything is working without any problem. From, this what
> I am concluding is, something is wrong with my settings are with my pidgin.
> I installed pidgin by yum. I guess, the package should not contain any bug.
> Could anyone shed some light on this issue, to solve my problem.
>
> My configurations settings, I followed from the configuring pidigin for
> GTalk form GTalk support page.
>
> Thank you in advance for your kind suggestions.
>
> Russell
>
> --
> There is much pleasure to be gained from useless knowledge.
> Bertrand. P. S. Russell
> TROSY-NMR Lab,
> Singapore.
>
> _______________________________________________
> Support mailing list
> Support at pidgin.im
> http://pidgin.im/cgi-bin/mailman/listinfo/support
>
>
Update libxml2. Ummm,  `sudo yum update libxml2` but I have never used
CentOS, so it may be slightly different. See tickets #3266 [1], #3532 [2].
Kingsly says he has a mirror of libxml2 for CentOs in comment 16 of #3266,
if it's of any value to you.

[1]: http://developer.pidgin.im/ticket/3266#comment:14
[2]: http://developer.pidgin.im/ticket/3532

--Lee
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://pidgin.im/pipermail/support/attachments/20080817/8a712040/attachment.htm 


More information about the Support mailing list